Close




Tiskové zprávy z ALPINE Bau




Tiskové zprávy z ALPINE Bau




Tiskové zprávy z ALPINE Bau




Tiskové zprávy z ALPINE Bau

13. 1. 2017

ALPINE Bau realizuje silnici I/35 v Rožnově pod Radhoštěm

Koncem roku 2016 došlo k vítanému úplnému zprovoznění rekonstruovaného úseku silnice I/35 v Rožnově pod Radhoštěm v úseku od vjezdu do Průmyslového areálu Tesla po křižovatku U Janíků.

Původní silnice nebyla schopna pojmout zvýšenou dopravu a tak v rámci rekonstrukce došlo v délce 1,3 km k celkovému rozšíření silničního tělesa. Stavební práce, které se rozběhly už dubnu 2015, přitom probíhaly za plného provozu. Stávající komunikace byla rozšířena z dvoupruhové na čtyřpruhovou směrově nedělenou silnici. Dále byly vybudovány nové autobusové zastávky, příjezd k čerpací stanici, došlo k úpravám vjezdů k supermarketům Billa a Lidl a k realizaci sjezdů pro plánovanou výstavbu dalšího obchodního centra. Nově byl vybudován také sjezd na ulici Meziříčskou a stavebními úpravami prošly nástupní a výstupní stanoviště na nádraží ČSAD. Velmi důležitou součástí rekonstrukce pak byla úprava všech ramen hlavní světelné křižovatky U Janíků. Práce též zahrnovaly přeložky všech inženýrských sítí a zbudování 7 světelných signalizací, veřejného osvětlení a silniční kanalizace. Rekonstrukce nejen zvýší plynulost dopravy, ale zároveň zvýší bezpečnost chodců na křižovatkách. Úplné předání hotového díla je naplánováno na červen 2017.

Na tomto webu se ukládají data při procházení obsahu. Tyto údaje slouží například k analýze návštěvnosti webu a využívání formulářů. Tyto data ukládáme v souladu s evropským obecným nařízením o ochraně osobních údajů. Pokud se rozhodnete zrušit další ukládání informací, tak stačí kliknout na tlačítko odmítnout. Web si tuto volbu zapamatuje po dobu jednoho roku. Podmínky k nahlédnutí zde.

souhlasím   odmítnout

926