Close




Tiskové zprávy z ALPINE Bau




Tiskové zprávy z ALPINE Bau




Tiskové zprávy z ALPINE Bau




Tiskové zprávy z ALPINE Bau

7. 6. 2018

Společnost PORR usiluje o akvizici ALPINE BAU CZ a.s.

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ, 7.6.2018 – Představitelé společností ALPINE BAU CZ a.s. a PORR AG včera dosáhli zásadní dohody ohledně úplné akvizice ALPINE BAU CZ ze strany společnosti PORR. Jednání o struktuře transakce a obsahu smluv nyní naberou na intenzitě.

ALPINE Bau CZ představuje jednu z největších tuzemských společností v oblasti dopravních staveb. Společnost PORR usiluje též o nákup její dceřiné firmy ALPINE SLOVAKIA a jejího finančního podílu v ostravské firmě SILASFALT, které se zabývá produkcí asfaltových směsí. Akciová společnost ALPINE BAU CZ v roce 2017 dosáhla objemu výroby ve výši kolem 100 mil. EUR a v současné době zaměstnává přibližně 500 pracovníků.

Převzetí společnosti se uskuteční pouze pod podmínkou, že k němu dá svolení Úřad pro ochranu hospodářské soutěže.

Na tomto webu se ukládají data při procházení obsahu. Tyto údaje slouží například k analýze návštěvnosti webu a využívání formulářů. Tyto data ukládáme v souladu s evropským obecným nařízením o ochraně osobních údajů. Pokud se rozhodnete zrušit další ukládání informací, tak stačí kliknout na tlačítko odmítnout. Web si tuto volbu zapamatuje po dobu jednoho roku. Podmínky k nahlédnutí zde.

souhlasím   odmítnout

918